Upozorenje

Upotrebom ove web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili uslove korišćenja  i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovau web stranicu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovoj web stranici ili u kompaniji “Elvod 037”  povodom ove web stranice neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. “Elvod 037” će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na web stranici ili u vezi sa njom. “Elvod 037” nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe i bez navođenja izvora.

Upotreba Webshop-a

Sav materijal na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje zakona o autorskom i srodnim pravima, zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovoj web stranici, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ove web stranice ni na koji način, niti je reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ove web stranice koja poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih uslova, vaša dozvola za upotrebu web stranice će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Privatnost

Firma “Elvod 037” zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih web stranica ovog webshop-a da bi ispunila vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim web stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Garancija

Informacije, proizvodi, materijali i usluge prikazani na ovoj web stranici su prikazani bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Firma “Elvod 037” se eksplicitno ograničava do maksimalnog stepena određenog zakonom, od bilo kakve direktne, indirektne statutarne ili bilo koje druge garancije ili zastupništva, uključujući garancije tržišne isplativosti, pogodnosti za određenu svrhu ili poštovanja intelektualnih ili svojinskih prava. Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili entitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savet.

U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, Firma “Elvod 037” ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Firma “Elvod 037” može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na webshop-u u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom webshop-u može biti zastareo, a “Elvod 037” se ne obavezuje da ga ažurira.

Odgovornost

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, Firma “Elvod 037”, njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom webshop-u ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog webshop-a, web stranica na koje vode linkovi sa ovog webshop-a ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim web stranicama, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko vaša upotreba materijala, informacija ili usluga sa ovog webshop-a rezultira potrebom za servisiranjem ili popravkom opreme ili podataka, Vi ste odgovorni za nastale troškove.

U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, Firma “Elvod 037” ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Firma “Elvod 037” može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na webshop-u u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom webshop-u može biti zastareo, a “Elvod 037” se ne obavezuje da ga ažurira.