Dobrodošli!

Pred vama su stranice na kojima možete pogledati kompletnu ponudu iz našeg bogatog asortimana rasvete i elektromaterijala. Rasveta je neizostavni deo svakog doma i poslovnog prostora i cini vaš boravak u njemu prijatnim. Zbog toga, Elvod 037 d.o.o. vam je omogucio da po najpovoljnijim cenama kupite najkvalitetniju uvoznu rasvetu renomiranih proizvodaca. Možemo se pohvaliti veoma bogatim asortimanom koji ce zadovoljiti ukus i najprobirljivijih kupaca.

Ko smo mi?

Preduzeće “Elvod037” uspešno posluje više od 10 godina. Osnovna delatnost firme je prodaja rasvete i elektromaterijala na veliko i malo. Raspolažemo savremenim prodajnim i skladišnim prostorima, sa zalihama proizvoda širokog asortimana.
Naš uspeh je ostvaren uz pomoć profesionalnosti, pouzdanosti i inovativnosti koje pružamo svojim kupcima i poslovnim partnerima.
U svom poslovanju maksimalno smo posvećeni potrošaču u cilju ispunjenja njegovih zahteva, pružanjem stručne pomoći i savetima pri izboru robe. Posebnu pažnju poklanjamo izboru asortimana robe, tako da u ponudi imamo najbolje proizvode domaćih i stranih proizvodjača elektromaterijala i rasvete po najpovoljnijim uslovima.